Hemligt

Är detta en hård metod? Hunden har halvstryp och den drar/rycker i kopplet. Vem är den utsatta, hund eller matte? Är detta en hård metod? Hunden har halvstryp och den drar/rycker i kopplet. Vem är den utsatta, hund eller matte?

I helgen var jag på ett viktigt möte men det är lite hemligt än så länge men jag längtar efter att berätta ;)

Det pratas mer och mer om mjuka och hårda metoder och jag förstår om folk är förvirrade. 
När min son får en tillsägelse här hemma, t ex att "nu får du vara lite tyst" med ett petande finger på ryggen (minstingen pratar ALLTID) då kan det hända att han säger "ursäkta mig men är detta en hård eller en mjuk metod"
Det kan man verkligen undra...

Jag ska i kommande blogginlägg försöka bena upp detta lite så att det kan bli något som vanliga hundägare kan ta på. Som det är nu så vet man varken ut eller in.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln