Barn o Hund 

Relationen mellan barn o hund är ett område som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv växt upp med hundar, aldrig fått välja ras och namn (det får man inte när man är yngst och tycker att hunden ska vara en Collie och den ska heta Lassie)
När jag var 8 så hade vi en Långhårig schäfer som hette Cesar (min storebrors hund) 
Den hunden hatade mig för att jag hade, på barns vis, varit elak mot den. jag förstod inget - jag älskade ju Cesar och jag förstod inte att han inte tyckte det var kul att bli jagad och dragen i svansen. den lurviga svansen var ju så kul. 
Varje dag så vaktade Cesar mig och morrade när jag gick förbi  honom. Familjen sa att det var lika gott åt mig som varit elak mot hunden. 

Ska barn behöva vara rädda för farlig hund i det egna hemmet? NEJ NEJ NEJ
Just därför blev jag omplacerad till en ny familj ;)

Jag ska skriva mer om detta men just nu ska jag fixa mat till min flock :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln