hujedamej

Bråda dagar i Lockarp!
Jag har blivit lagledare åt det svenska VM laget i hundfrisering. Laget ska åka till Italien i oktober och tävla. 
Då den förra lagledaren hoppade av så blev jag tillfrågad och efter en del funderande så antog jag utmaningen. Mina dagar fylls därmed med sponsorjakt, hemsidebyggnad och laganda. kul-kul-kul men mycket jobb också :)
Så om ni har några kronor över så är det mycket välkomnat :)
Min storpudel har blivit kastrerad så hon är supersur nu när hon måste ha tratt. Jag har skurit mig i mina fingrar men jag slipper tratt - livet är orättvist - jag fick ingen tratt :(
Sinika går in i saker hela tiden och detta är hysteriskt kul tycker 8-åringen, stackars hund...
Jag ska skriva till er om mitt favvoämne Barn med hund, eller hund med barn om man tycker att det låter bättre, men det blir inte idag för mitt huvud är helt slut.

http://teamsweden.hemsida24.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln