Plötsligt så händer det

Det är en skön känsla när man har kämpat en längre tid mot ett mål o ett avslut och helt plötsligt så är man framme. Det hände mig för ett par dagar sen. Det absolut viktigaste för mig i mitt företag och i de projekt jag har är att stå stolt och rakryggad. Som min kära avlidna f.d kund alltid sa "de andra kan gå och glo sig mellan benen".

Det handlar om att ha moral och att välja rätt väg och om du väljer fel så är det bara till att leta upp rätt väg igen även om det blev en omväg denna gången. Det är aldrig för sent att göra om och göra rätt.

Även när man tränar/uppfostrar sina hundar, och barn för den delen, så känns det så mycket bättre i hjärtat när man kan stå rakryggad vid avslut. Så är det varje dag i salongen. Jag tar emot en hund där hundägaren har en önskan och hunden har ett behov. Mitt arbete är slut när hunden åker hem och både hund och hundägare är nöjda. 

Många tror att en gammal hund som blivit rädd, osäker, aggressiv är för gammal för att man ska kunna träna bort eventuella dåliga egenskaper och dåligt uppförande. FEL FEL FEL
Det är inte för sent....gör om och gör rätt bara!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln