Plötsligt så händer det

Det är en skön känsla när man har kämpat en längre tid mot ett mål o ett avslut och helt plötsligt så är man framme. Det hände mig för ett par dagar sen. Det absolut viktigaste för mig i mitt företag och i de projekt jag har är att stå stolt och rakryggad. Som min kära avlidna f.d kund alltid sa "de andra kan gå och glo sig mellan benen".

Det handlar om att ha moral och att välja rätt väg och om du väljer fel så är det bara till att leta upp rätt väg igen även om det blev en omväg denna gången. Det är aldrig för sent att göra om och göra rätt.

Även när man tränar/uppfostrar sina hundar, och barn för den delen, så känns det så mycket bättre i hjärtat när man kan stå rakryggad vid avslut. Så är det varje dag i salongen. Jag tar emot en hund där hundägaren har en önskan och hunden har ett behov. Mitt arbete är slut när hunden åker hem och både hund och hundägare är nöjda. 

Många tror att en gammal hund som blivit rädd, osäker, aggressiv är för gammal för att man ska kunna träna bort eventuella dåliga egenskaper och dåligt uppförande. FEL FEL FEL
Det är inte för sent....gör om och gör rätt bara!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln