Sista dagen

Idag är det sista arbetsdagen denna veckan....wwuuuiiiii och jag och min lilla familj ska ut på mini kryssning. 
Hundarna lämnar vi på Hildesborgs hundpensionat och stora sonen tar över rodret här hemma :)
Visserligen så skulle hundarna kunna följa med och det hade verkligen varit en miljöträning som hade varit förstklassig av alla de slag :)
Men denna helgen ska make och son få all min uppmärksamhet.

Många hundar (och barn) utvecklas enormt på sommarlovet/semestern just för att då har man tid till utflykter som ger hunden en massa nya utmaningar. Klättra på stubbar, sitta på bänkar, hämta bollar, sortera leksaker i all sin ära är jättebra aktivering men ingen konst för en vuxen kunnig hund = tråååååkiga övningar....."GÄSP"
En färdigtränad hund behöver också utmaningar så därför ska man ta med sig hunden på semestern så mycket som det bara går. jag kan lova er att när ni kommer hem så har ni en helt ny hund med er.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln