gratis föreläsningar i Pälsvård, hundpsykologi och massage. 

Då jag den senaste tiden har fått in flera felbehandlade hundar av raserna D-Schnauzer, Borderterrier, Foxterrier, griffoner mfl. mfl. så vill jag uppmana alla som har strävhåriga hundar att verkligen kolla upp så att den hundfrisören som ni lämnar er hund till har Adekvat utbildning och erfarenhet. Enbart i undantagsfall ska man klippa en strävhårig hund då klippning kan medföra hudproblem resten av hundens liv. Har din strävhåriga hund tappat färg, fått mjukare päls, blivit lockig, fått rikligare päls då är risken att den blivit felbehandlad, antingen klippt eller skuren i pälsen. 

En korrekt ryckt hund lider inte av att bli ryckt då det som rycks bort är död päls som ska släppa lätt. Om pälsen inte släpper då är den inte mogen och då ska man vänta. Allt detta kan en erfaren duktig professionell hundfrisör svara på. Att få sin hund klippt är på många salonger billigare än att få den ryckt, men det är det inte värt. 

Vill ni veta mer eller lära er mer om våra fantastiska hundar och deras pälsbehov så kan man boka en föreläsning i Ämnet, hör då av er till mig.

Jag erbjuder nu föreläsningar i ämnet hundvård, hundpsykologi och massage Jag samarbetar med många professionella hundfrisörer och jag kan alltid rekommendera er en hundfrisör som kan sin sak!

Själv är jag tyvärr mycket uppbokad då jag arbetar ensam i min salong. 

Ni fixar lokal och folk och jag fixar ihop en lärorik och intressant föreläsning. Prata med er brukshundklubb eller annan hundskola och hör om fler vill ha mer kunskap i ämnet hundvård. Ni kan också höra med vänner om ni ska bjuda hem mig.

Skicka mig ett mail och berätta om era önskemål.

jettestrim@gmail.com

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln