Tävling i Polen

På bilden ser ni ett glatt gäng hundfrisörer på väg till restaurang i Posnan. 
Det var hundfrisörstävling i Polen och det gick så bra för mitt resesällskap. Jag tänker att det gick bra för dem för de hade ju mig som spred styrkevibbar till dem ;)
Detta var min andra tävling på en internationell grooming competition och varje gång lär jag mig av mina egna misstag och andras kunskap.
Annars så handlar det mest om, som åskådare, att ta hand om hundar och lära genom att titta på. Hela lördagen ägnades åt min egen hund som först skulle badas och fönas (det tog 2 och en halv timme) sen skynda och äta lite och sen in och klippa henne (Sinika) i tävlingsringen. Det var ohållbart varmt i hallen och Sinika orkade helt enkelt inte stå så länge. Emellanåt fick hon vila och det innebar såklart att klipptiden blev kortare. Men för mig är det viktigast att jag och Sinika mår bra och tycker att det är skoj.
På söndagen tävlade mina rumskamrater och jag stod vid både ringside med de övriga tävlande medlemmarna i vår svenska landslag men jag minglade även och fick pratat med andra tävlande från andra länder så som, Ryssland, Grekland, Tyskland, Polen bl.a. Fick även pratat med lite domaren som ska komma till Sverige på vår tävling i januari och pratat med sponsorer och lite annat intressant branschfolk :) helt enkelt en toppenhelg trots utebliven placering :) Bilder ser ni här
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln