Italien nästa

Hotellet i Italien Hotellet i Italien

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag har haft väldigt mycket i kalendern, mycket mer än vanligt och mer kommer det att bli. Den 23/10 - 26/10 åker jag till Italien och stöttar mina vänner som ska tävla i hundfrisering. Detta är sista gången som jag inte tävlar, nästa år blir det full fokus på tävling för min del. Men först ska jag själv arrangera en tävling i Göteborg så just nu och resten av detta året är det fullt upp med det. 
Den 1/10 - 2/10 ska jag undervisa på ett gymnasium i pälsvård. Ungdomarna ska få borsta, klippa och trimma och såklart också lite om hur man blir hunfrisör och vägen dit till detta underbara yrke.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln