Scandinaivan Master Groom

Jag kan verkligen rekommendera att man tar sig till MyDOG I Göteborg den 7 - 10 january - 2016 då "Scandinavian Master Groom", som jag arrangerar tillsammans med K9competition, kommer att gå av stapeln. I samarbete med MyDOG så kommer detta event att lyftas till helt nya höjder. Jag är så otroligt stolt att få arrangera detta kalaset där alla är välkomna! 
Nästa år kommer jag att hoppa på en ny milstolpe i mitt liv. Ännu en sak att fokusera på....härligt! :) Mer info kommer snart....
 
Öppettider vecka 42, Jettes Trim i Lockarp.

* Måndag 9 - 17
* Tisdag 13 - 17
* Onsdag 10 - 17
* Torsdag 10 - 16
* Fredag 11 - 15

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln