Jag , Mami (Toshis högra hand) och petra (canisnova hundsalong) vi bodde på samma hotell. bara ett av alla undebara minnen från Italien Jag , Mami (Toshis högra hand) och petra (canisnova hundsalong) vi bodde på samma hotell. bara ett av alla undebara minnen från Italien
Det kommer inte att bli mycket tid åt min hemsida den närmaste tiden då jag har, som står i en av kommentarerna, väldigt många järn i elden. Jag lägger alltid mycket tid på mina "projekt" och gör alltid mitt yttersta. Kanske tar jag på mig för många projekt? kanske är det bättre att försöka delegera?! ;).
Hur som helst så har jag i alla fall nytt "projekt" på G. För så är det ju....folk ser och hör och då kan det komma nya erbjudanden. Antingen så säger man NEJ eller så säger man JA, valet är ditt!

Hundpsykologi.
Går ni i tankarna att köpa hund? Ta er då en ordentlig funderare på vad det ska vara för hund. 
Alla vet att det vore sinnesjukt att köpa en dvärgpudel om man ska ägna sig åt vildsvinsjakt.
Och faktiskt ska du vara i de tankarna när du köper en hund som ska fungera som en kär familjemedlem, en hund som längtar efter fredagsmys lika mycket som familjen, en hund som avskyr regn lika mycket som du, en hund som kräver lika lite pälsvård som du starkt ogillar att utföra.

Tidningen
Tidningen är på G! Om man går in på min FB sida - Swedgroom så kan man läsa följande

"We welcome groomers to contact if they have something to ad to the first addition of Swedgroom Magazine who will come out in december 2015."

Ha en underbar helg....
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln