Tack! <3

2015 har varit ett händelserikt år med mycket organisering och planering. 
Jag är så otroligt tacksam för de vännerna jag har och som har stöttat mig 100%. Många gånger är jag kanske inte så trevligt sällskap då jag jämt tjatar om mitt, ungefär lika mycket som minstingen tjatar om sina pokemoon ;).
Detta året har varit berikande och ett år fyllt av härliga minnen och nya viktiga kunskaper och för det vill jag tacka alla personer som varit med mig under 2015.

2013 blev jag certifierad hundfrisör genom den danska hundfrisörföreningen LHS. 2014 blev jag tvungen att välja mellan att vara fortsatt medlem eller arrangera kunskapsförmedlande seminarier i hundfrisering. Valet var enkelt! Mitt mål är att alla hundägare ska förstå att det tar tid att bli en riktigt duktig hundfrisör. Det hör till vår vardag att ta hand om hundar som kan vara svårhanterliga och ändå så ska vi lyckas  ge dem en  presentabel frisyr. Det hör till vår vardag att hundägare inte vet ett dugg om päls och det ska ligga i vår utbildning att kunna svara på alla funderingar som hundägaren har omkring detta.

Seminarierna på Scandinavian Master Groom är kunskapslyftande för hundfrisörer och informationsberikande för hundägare. Man ska inte tro att man blir hundfrisör genom att titta på bilder och seminarier men du kan få en bild av hur ett färdigt resultat ska se ut och därmed ställa frågor till din egen hundfrisör om bl.a referenser och utbildning. 

Vi går mot kallare tider och många frågar om de verkligen ska klippa sina hundar på vintern, de fryser ju....

Mitt svar är att det är väldigt varmt inne och ganska oskönt med en tjock vinterkappa på sig då....bättre att ta kappa på sig när man går ut.... ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln