Snön kom tidigt

Snön har kommit men tyvärr så kan vädret inte bestämma sig för om det ska vara pluss eller minus. Slask är inget man önskar
sig när man har 4 hundar :(
Det är många hundar som går utan koppel nu och visst är det trevligt att kunna ha sin hund lös. Jag har en Storpudel som nästan alltid är lös. Det skulle inte falla henne in att gå bort till andra hundar och hon går alltid precis bakom mig. Jag har en Västgöta som vid möte med skällande hund omedelbart springer dit, men han skulle aldrig få för sig att bita. Jag har en Griffon som skäller på alla rörliga individer men skulle aldrig få för sig att springa till dem. Och så har jag ZEB, Storpudelhane som ogillar hanar, stora hundar, gula hundar och skällande hundar men älskar kaniner, rådjur, harar så mycket så att han bara vill vara med dem hela tiden :/.
Alla mina hundar har jag uppfostrat med tydliga regler och mycket kärlek så egentligen borde alla vara som Sinika :)....eller som Zeb haha....jisses...:) 

Nu längtar jag ihjäl mig inför MyDOG :) Det ska bli så roligt att träffa alla och detta året har jag tid så jag kan se på Toshinori Omura tillsammans med många andra :) Men mycket mer jobb återstår innan eventet drar igång :)

Nästa vecka har salongen stängt onsdag, torsdag och fredag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln