Snön kom tidigt

Snön har kommit men tyvärr så kan vädret inte bestämma sig för om det ska vara pluss eller minus. Slask är inget man önskar
sig när man har 4 hundar :(
Det är många hundar som går utan koppel nu och visst är det trevligt att kunna ha sin hund lös. Jag har en Storpudel som nästan alltid är lös. Det skulle inte falla henne in att gå bort till andra hundar och hon går alltid precis bakom mig. Jag har en Västgöta som vid möte med skällande hund omedelbart springer dit, men han skulle aldrig få för sig att bita. Jag har en Griffon som skäller på alla rörliga individer men skulle aldrig få för sig att springa till dem. Och så har jag ZEB, Storpudelhane som ogillar hanar, stora hundar, gula hundar och skällande hundar men älskar kaniner, rådjur, harar så mycket så att han bara vill vara med dem hela tiden :/.
Alla mina hundar har jag uppfostrat med tydliga regler och mycket kärlek så egentligen borde alla vara som Sinika :)....eller som Zeb haha....jisses...:) 

Nu längtar jag ihjäl mig inför MyDOG :) Det ska bli så roligt att träffa alla och detta året har jag tid så jag kan se på Toshinori Omura tillsammans med många andra :) Men mycket mer jobb återstår innan eventet drar igång :)

Nästa vecka har salongen stängt onsdag, torsdag och fredag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln