det är bra konstigt....

Att göra bra saker som gynnar andra borde finnas med på "årets hjältar gala".
I flera veckor nuhar jag arbetat med att arrangera Sveriges enda hundfrisörtävling som 2016 ska hållas på MyDOG i Göteborg. Detta året slår vi alla rekord. Också rekord i hur hårt jag har arbetat med detta....ännu ett år. Jag har inte ens tid att sitta vid Facebook chatten :O
Men en ska inte gnälla....jag har det bra, mat på bordet och fötterna på jorden.
bara ett par dagar till hemma och sen måste jag checka in på Gothia. Första domaren som landar i Sverige kommer från USA och hon ska ha lite sällskap av mig....vare sig hon vill eller inte ;D
Kanske kan jag få lite interna groomingtips från världens duktigaste groomer...Privatkurs i USA hade inte suttit fel :D
Många har frågat om jag ska sluta som hundfrisör...det ska jag inte! punkt slut. Fast min rygg hade nog mått bra av att dra ner lite på det fysiska. 

Jag har fått frågan igen om att rycka in som lärare i pälsvård på en gymnasieskola. Och jag har tackat ja, kul att träffa alla fina ungdomar som är nyfikna på vår bransch.
Har ni en hund som skulle vilja ha ett gratis bad, utan klipp eller trim? hör av er till mig på 0708752324. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln