Master Certified non-sporting breeds "Poodle"

Jag har blivit medlem i International Professional Groomers som har sitt säte i England.
Som medlem kan man välja att även certifiera sig. Även om jag redan är certifierad i den danska hundfrisörföreningen LHS så valde jag att även i den engelska, certifiera mig. Så I helgen i Göteborg på Scandinavian Master Groom så passade jag därför på att certifiera mig, i Pudel utställningsklipp. 
Jag bjöd hit Angela Caley från England då jag var i Polen och träffade henne för första gången. Som synes så tackade hon ja :)
Flera svenskar valde att certifiera sig när Angela var här och det är mycket glädjande tycker jag. 
Helgen i Göteborg innebar ett sort lyft för alla hundfrisörer och vårt yrke då det fanns många duktiga hundfrisörer som tävlade. Roligast var nog att en av hundarna, som lånades av en utländsk, nästa dag blev BIR och kvalificerad till Cruft, bättre än så blir det inte :)
Nu ska jag försöka stänga datorn ett tag och ladda batterierna. Att arrangera en 4 dagar lång grooming event tar på krafterna. 
Men ni hittar mig så klart i salongen.... ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln