Att tävla är väldigt  trevligt i trevligt sällskap 

Den 15/5 var jag i Thessaloniki, Grekland och tävlade i Pudel klippning (Poodle open) Jag lånade en hund av min vän, Michail, som bor i Thessaloniki, förberedde hunden i hans salong. Hunden som heter Giselle var väldigt söt och hade bra kropp tycker jag, jag är dock inte så petig. Jag och Giselle placerade oss som 3:a. De andra två som ställde sig på prispallen var Fragiskos från Grekland (medlem i det grekiska Landslaget) och Valentina från Italien. 
Michail sa att det enda som  jag behövde veta var att ochi (όχι) betyder NEJ och det kunde jag säga till hunden när den gjorde något "fel". Antingen så kan hunden inte grekiska eller så betyder ochi SITT för den lilla pärlan ville hela tiden sitta och den struntade i mitt OCHI hihihi ja de där hundarna....de kommer undan med mycket tack vare för att de är så söta :) 
Men det där med att tävla är verkligen inte min grej. Jag gläds åt andras vinster men för mig betyder det inte så mycket. Alla som tävlar är verkligen värda sina placeringar. det går åt både mycket pengar och tid, tid som man kunde spenderat med familjen. Exakt som när man är arrangör, där spenderas det också mycket tid och pengar, fast åt andra än en själv...
Jag, maken och Jonte stannade i Grekland i en vecka där vi njöt av värme av alla dess sorter ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln