Att tävla är väldigt  trevligt i trevligt sällskap 

Den 15/5 var jag i Thessaloniki, Grekland och tävlade i Pudel klippning (Poodle open) Jag lånade en hund av min vän, Michail, som bor i Thessaloniki, förberedde hunden i hans salong. Hunden som heter Giselle var väldigt söt och hade bra kropp tycker jag, jag är dock inte så petig. Jag och Giselle placerade oss som 3:a. De andra två som ställde sig på prispallen var Fragiskos från Grekland (medlem i det grekiska Landslaget) och Valentina från Italien. 
Michail sa att det enda som  jag behövde veta var att ochi (όχι) betyder NEJ och det kunde jag säga till hunden när den gjorde något "fel". Antingen så kan hunden inte grekiska eller så betyder ochi SITT för den lilla pärlan ville hela tiden sitta och den struntade i mitt OCHI hihihi ja de där hundarna....de kommer undan med mycket tack vare för att de är så söta :) 
Men det där med att tävla är verkligen inte min grej. Jag gläds åt andras vinster men för mig betyder det inte så mycket. Alla som tävlar är verkligen värda sina placeringar. det går åt både mycket pengar och tid, tid som man kunde spenderat med familjen. Exakt som när man är arrangör, där spenderas det också mycket tid och pengar, fast åt andra än en själv...
Jag, maken och Jonte stannade i Grekland i en vecka där vi njöt av värme av alla dess sorter ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln