Tillbaka jag är ;)

Gothia Towers Gothia Towers

Jaha då var den långa semestern slut och det är full fart i salongen. Nu börjar även arbetet med min tävling på MyDOG på allvar. Jag håller ju på med den hela året, men lite mer intensivt på hösten då allt ska planeras, hitta hundar, domare, sponsorer.....ja det är mycket jobb, men också roligt. Det är en bit att köra men jag tycker att det är väldigt lyxigt att bo på Gothia Towers så det är ok ;) 
jag har lagt till en ny flik här på hemsidan "SDGE" Swedgroom dog grooming educations. Det är en hundfrisörutbildning som drar igång f.o.m nästa år. Jag tar emot 1 lärling. 1 lärling som får min fulla uppmärksamhet, 1 lärling som har chansen att bli en riktigt duktig hundfrisör. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jette » Hundfrisörsutbildning:  ”Hej Emilia, Jag förstår hur du tänker. När man använder sig av ombetigning så e..”

  • Emilia » Hundfrisörsutbildning:  ”Mycket håller jag med om men just när det gäller godis på trimbordet gör jag int..”

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln