Ursäkta byggröran!

Kunder som har varit på mitt trim de senaste 14 dagarna har "noterat" att det är lite kaos på vår parkering.
Det är byggbod, bilar, byggmaterial som tar upp mer än halva vår parkering. Det är inte så jättekul att få nytt tak.... mest för att det är dyrt, något du inte kan klä dig i och det ger dig ingen vacker brun färg men det förhindrar regnet att ta sig in i huset dock och det är ju faktiskt ganska bra ;) 
Det kan vara svårt att få en tid till sin hund i salongen nu. Om man inte hittar en tid på internetbokningen så ring, kanske går att stoppa in er hund beroende på ras och teknik.

Ha en underbar helg....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln