År 2016 närmar sig sitt slut. Jag ska som grädde på moset även 2017 sparka igång det nya året som arrangör till ännu en hundfrisörtävling på MyDOG. Anmälningarna har kommit in och jag har bråkat de två sista dagarna med tidtagarklockan, igen och jag kom fram till att den har uppenbarliga brister i kvalitén, har aldrig viljat samarbeta med mig så inte lönt att slösa energi på den. 

Under 2016 har jag gått fortsatt utbildning i Dvärgchnauzer trimning, blivit medlem i IPG och varit pälsvårdslärare åt Realgymnasiet och Jag kommer att i stort sett fortsätta i samma anda under 2017, utbildning och utbilda fast med ett helt nytt tänk ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

  • Katarina » stort tack för denna säsong:  ”Tack själv Jette och ha en trevlig semester.”

  • Shamas Munir » Trimning av strävhåriga raser:  ”Hello There, I visit your website and glad to know you are selling the Dog Groo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln