År 2016 närmar sig sitt slut. Jag ska som grädde på moset även 2017 sparka igång det nya året som arrangör till ännu en hundfrisörtävling på MyDOG. Anmälningarna har kommit in och jag har bråkat de två sista dagarna med tidtagarklockan, igen och jag kom fram till att den har uppenbarliga brister i kvalitén, har aldrig viljat samarbeta med mig så inte lönt att slösa energi på den. 

Under 2016 har jag gått fortsatt utbildning i Dvärgchnauzer trimning, blivit medlem i IPG och varit pälsvårdslärare åt Realgymnasiet och Jag kommer att i stort sett fortsätta i samma anda under 2017, utbildning och utbilda fast med ett helt nytt tänk ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln