På moln

Just nu går jag på moln för jag ska åka iväg vecka 7 till ett underbart land och ett fantastiskt äventyr. Men jag kan inte säga det än, bara att Salongen har stängt vecka 7 och på måndagen i vecka 8. 
Under hela 2017 kommer Jag att satsa mycket på utbildning både till mig själv och andra. Om ni har intresse av att gå på pälsvårdsföreläsning så ska ni skicka ett mail till mig. Ni får gärna informera brukshundklubbar och andra. Föreläsningarna är billiga, tanken är att komma ut ill hundägare och förmedla allt som finns att förmedla om päls och hundfrisering. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln