Sommartid

Salongen går lite på halvfart denna veckan då jag har drabbats av ryggskott, tunga hundar har fått nya tider eller rekommenderade till annan frisör. Med lite värme och vila så hoppas jag att det snart kommer att bli ostelt igen. 
Detta gråtrista vädret vi har nu får mig att längta mycket till våren, långa promenader med hundarna och mysiga grillkvällar med familjen. Hela skolans sommarlov kommer salongen att vara stängd fredagar och måndagar, samt hela 4 veckor i juli.
Det kommer att bli tufft att få tid i salongen så var ute i god tid om  er hund behöver klippas sommartid. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln