Sveriges hundfrisörer

Jag har blivit medlem i Sveriges hundfrisörer (SVHF). Det tog mig 17 år att ta det steget men det senaste året har SVHF växt och deras tankesätt går i linje med mitt nu och då vill jag stödja det. Att vara medlem i en förening som jag inte delar synpunkter med har inte varit aktuellt. Jag har också blivit medlem i Cockerklubben och ska åka på fortbildning den 4/1 - det ska bli superkul. Men att gå med på några cockerpromenader blir konstigt med tanke på att jag inte har någon Cocker, kan kanske låna hund av en kund? :)
Cockrar är underbara hundar men just nu har jag mina 2 storpudlar, Västgötaspetsen och lilla Griffonen Malin så det finns ingen tid till fler hundar. Cockrar är ju också jakt/spårhundar och de måste få sin aktivering för att må bra. 
Det är söndag hos lilla familjen i Lockarp, grytan står på bordet, hundarna har varit ute, nu ska det bakas cupcakes :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln