Andis Educational team

"Whether you're learning the finer points of grooming or are a seasoned pro, our grooming experts can help you stay on top of your game!"     Andis.com

Som en Andis educater kommer jag att resa runt på mässor, tävlingar och andra event i Europa som representant av Andis verktyg och maskiner. 
Jag känner mig stolt och förväntansfull att få dessa uppdrag. Givetvis så kommer jag att förespråka utbildningar som har ett fullständigt och omfattande innehåll.
Det kommer också att innebära att mina timmar i salongen kommer att bli färre, vill ni ha tid under sommaren så boka redan nu! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln