Special one- ett riktigt bra shampo från italien!
Salongen har öppet som vanligt igen och de hundarna som är i störst behov av en frisering är min egna :) 
I salongen använder jag mig numera av ett Shampo från Italien. Det heter Special one och går att köpa i salongen. Shampot använder jag till alla raser. Shampot ger en otrolig lyster och den tråkigaste pälsen får helt nytt liv. De hundar som har sliten päls får även lite balsam, från samma märke. Om man har ett riktigt bra shampo så behövs det bara ett grundshampo och inte en massa specialshampon, det är iallafall vad jag har kommit fram till tack vare "Special one". Om din hund är i behov av shampo p.g.a allergi t.ex. så ombedes ni ta med eget shampo. 

Nu har fästingarna vaknat så kolla i pälsen så att de inte äter på din hund. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln