Jag har startat upp hundägarutbildningar i pälskötsel. Nästa tillfälle kommer att vara på Örestads ryttaresällskap den 20 april. Denna kväll lär du dig att klippa din egen hund med klippmaskin. Klippningen ska vara jämn men inte rakad. Vi använder oss av era egna verktyg och egen klippmaskin, jag rekommenderar Andis. Bord, Sax, karda och kam går att köpa på plats. Efter kurs kommer ni att ha tillräckligt med kunskap att klippa er egen hund och så pass mycket "kött på benen" att ni kan ställa krav, om ni väljer att låta någon annan klippa er hund. Med det menar jag att ni får kunskap i vilken pälslängd det går att få med maskin utan att hunden blir naken. Jag visar er också hur ni ska hantera en ovillig hund :) ....PS....det finns inga möjligheter att bada hunden där, så hunden ska vara nybadad och torr när ni kommer.
Känns detta intressant? då ska ni skicka ett mail till mig jettestrim@gmail.com eller ringa 0708-752324
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln