Då var påsken över och vi har satt upp vårt rullande hem i Falsterbo.
Hundarna stortrivs där då vi har nära till skog och strand. Att gå med fyra hundar på sena kvällen är en utmaning när 1 hund är döv, 1 hund är mörkrädd, 1 hund höglöper och 1 hund vägrar gå om någon "skriker".
För eftersom Västgötan är döv så måste jag kalla högt och då vägrar Sinika gå - nej nu skriker du och då går jag här bak!
Zeb går och trycker mot mitt ben för det kan ju stå ett stort monster bakom nästa träd (finns många träd i skogen),  så jag snubblar och råkar trampa på lilla Malin, som är fokuserad på annat än mig (spåra tillgängliga karlar) så att hon väljer att gå lite fortare än oss andra.  
Så i mörkret går sinika längst bak och surar, Brasse hör inte och syns inte, Zeb springer i vägen och Malin spanar efter pojkar. Ibland undrar jag vad alla i husvagnarna tänker när vi kommer gående
- nu kommer hon igen, hon som skriker på en Brasse och ser du pudeln där bak? Den är ju skiträdd för sin ägare! Och den andra pudeln verkar har psykiska problem så som han går och trycker mot hennes ben, det är inte konstigt att den lilla hunden väljer att gå åt annat håll....

Det är sådanna promenader då jag väljer att inte ha jackan på mig där det står HUNDPSYKOLOG på ryggen.

Annars hade vi en helt amazing helg :) 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln