Släpp din hund!
Det fick jag höra i helgen när jag var ute med mina 4 hundar. 
För det första så får hundar inte vara lösa i naturen nu! För det andra, känner ni min hund!?
Så jag släppte Sinika, Brasse och Malin som jag vet kan uppföra sig bland andra men jag höll Zebb kopplad tills han hade hälsat och sniffat av alla hundarna = 7st
Medan människorna sa, Släpp honom! vågar du inte släppa? Det funkar alltid om hundarna är lösa! Jag förklarade att han är osäker vid möte med nya hundar. Men det är för att han är kopplad...sa hon som hette jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger. Jag berättar ALDRIG för folk att jag är hundfrisör eller hundpsykolog men när jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger sa "han morrar för att han är kopplad" då sa jag "jag är hundpsykolog och jag känner min hund! Då himlade hon med ögonen? Om jag hade orkat och inte var i min ""jag har helg feeling" så skulle jag nog blivit lite irriterad... läs... Huggt henne i strupen! 
När Zeb hade sänkt garden så släppte jag honom och han fick springa runt och vara lite "tupp" ett tag. Jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger  sa då: "Se nu är han glad nu när han får springa" Jag väljer att ignorera henne OCH att ignorera hennes kompis som hade liknande namn. 
När en Dobermanhane syns komma närmare så valde vi att tacka för oss och gå vidare. Inte för att jag tänker att Dobermannen är värre än någon annan ras, men min hund är lite mer osäker än andra hundar så att koppla min hund och gå stavas ANSVAR.

KORT OCH GOTT - Det är inte ok att mobba de som har kopplade hundar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln