Släpp din hund!
Det fick jag höra i helgen när jag var ute med mina 4 hundar. 
För det första så får hundar inte vara lösa i naturen nu! För det andra, känner ni min hund!?
Så jag släppte Sinika, Brasse och Malin som jag vet kan uppföra sig bland andra men jag höll Zebb kopplad tills han hade hälsat och sniffat av alla hundarna = 7st
Medan människorna sa, Släpp honom! vågar du inte släppa? Det funkar alltid om hundarna är lösa! Jag förklarade att han är osäker vid möte med nya hundar. Men det är för att han är kopplad...sa hon som hette jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger. Jag berättar ALDRIG för folk att jag är hundfrisör eller hundpsykolog men när jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger sa "han morrar för att han är kopplad" då sa jag "jag är hundpsykolog och jag känner min hund! Då himlade hon med ögonen? Om jag hade orkat och inte var i min ""jag har helg feeling" så skulle jag nog blivit lite irriterad... läs... Huggt henne i strupen! 
När Zeb hade sänkt garden så släppte jag honom och han fick springa runt och vara lite "tupp" ett tag. Jag-vet-så-mycket-om-hundar-så-att-jag-behöver-inte-lyssna-på-vad-andra-säger  sa då: "Se nu är han glad nu när han får springa" Jag väljer att ignorera henne OCH att ignorera hennes kompis som hade liknande namn. 
När en Dobermanhane syns komma närmare så valde vi att tacka för oss och gå vidare. Inte för att jag tänker att Dobermannen är värre än någon annan ras, men min hund är lite mer osäker än andra hundar så att koppla min hund och gå stavas ANSVAR.

KORT OCH GOTT - Det är inte ok att mobba de som har kopplade hundar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln