Snart kommer era hundar att bli klippta med bästa kvalitetssaxarna :) Jag har nämligen inlett ett samarbete med Rose Line och kommer att visa deras saxar på utställningar i Sverige, till att börja med ;). Det ger mig så mycket glädje att arbeta med tillverkare och se deras företag växa så det är något som jag hoppas få göra mycket av. 

Idag fick jag ett trevligt samtal från en husse som vart bekymrad för sin Spanska vattenhund. Hunden var ängslig och ville inte gärna vara ifrån familjen alls, vilket var ett problem. Vi pratade i 30 minuter c:a. Har ni några frågor till hundpsykologen, ring gärna då för jag kan prata hur mycket som helst om hundar ;) så slipper min stackars familj bli plågad ;)

 

Etiketter: rose line hundpsykolog

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln