stort tack för denna säsong

Idag är det min sista arbetsdag innan semestern, ja jag jobbar midsommarafton :).
Jag har haft sån högtryck nu de senaste veckorna och kände att jag lika gärna kunde jobba midsommarafton också.
Igår fick jag bekräftat att jag ska åka till Belgien med Andis. Det är första gången jag åker så många dagar och har full kompensation  för allt. Så nu blir det smidigt med bilhyra och hotell bland annat :) Lucky me. 
Jag har också fått bekräftat att jag får gratis shampo och saxar från Artero i Spanien då jag ska promota åt dem här i Sverige. 
Det är inte tur, det är hårt arbete! och de har utan tvekan inte valt mig p.g.a mitt snygga utseende ;)

Nu när jag har delat med mig av min glädje så vill jag tacka alla mina kunder.

Tack för alla glada skratt och tack för ert stora förtroende. Tack för alla fina blommor och allt gott vin. Tack för alla  välskötta, väluppfostrade och tovfria hundar. Tack för att ni har förståelse för att det ibland tar lite längre tid än vanligt att frisera er hund. Tack för alla valpar som jag har pussat på. Tack till uppfödare som rekommenderar mig och tack för att ni tycker att mina hundar är fina fast de inte blir lika ofta badade och klippta som era :D. Tack för att ni har tålamod med mit superlångsamma Wifi och sist men inte minst tack för att ni gläds med mig nu när jag har fått nya uppdrag.

Hösten fortsätter i samma anda, glada och positiva <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln