Utställning i Borås

I helgen var jag på hundutställningen i Borås. På uppdrag av Andis visade jag deras verktyg och maskiner som är utmärkta både till den proffesionella hundfrisören och för de hundägare som klipper sina hundar själv. När jag arbetar med päls är Arteros produkter det självklara valet för mig. Produkterna kommer från Spanien och är testade av några av de bästa hundfrisörerna och hunduppfödare i världen. Jag fick träffa många trevliga hundägare och deras hundar. Visningshundarna denna helgen var min egen Storpudel, Zeb och Blandrasen Maxi. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln