Världens bästa sommar <3

Vecka 31 är salongen öppen tisdag, onsdag och torsdag. Det går då bra att komma in på kloklippning mellan 10.00 och 16.00.

Min semester har varit lite oavsiktlig rörig denna sommaren. Jag fick flytta min semester 2 veckor på grund av att jag är bjuden till USA, av Andis. Jag och de andra Andis Educaters, från USA och övriga Europa, ska bl.a besöka Andis fabrik i Wisconsin. Jag landar i Chicago där en Limousine hämtar oss och kör oss till Wisconsin.
Alltså det är så att man måste nypa sig själv i armen för att kontrollera att man inte drömmer. Men det är sant för alldeles nyligen så kom schema på vad som vi ska hitta på, titta på och äta och och och och. Förlåt min entusiasm men jag ser verkligen fram emot detta, once in a lifetime experiences.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln