Lärling sökes

Jag har lagt till en ny flik, Film. På den sidan är tanken att jag ska lägga ut lite tips runt pälsvård och frisering. Filmerna läggs även ut på min facebook sida, Swedgroom. 

Andra veckan efter semestern har jag haft besök i salongen av en tjej som vill lära sig lite mer om hundfrisering. Hon tittar på, gör anteckningar och får även känna på att trimma lite.
Det är så trevligt att ha sällskap så jag hoppas verkligen att fler tjejer och killar vill komma hit på en "prova på hundfrisörsyrket"

Mina arbetstimmar i salongen kommer att bli färre. I och med mina uppdrag åt Andis, som mestandels är på helgerna så behöver jag ta lediga dagar på vardagarna för att umgås med min familj och mina egna hundar. Mellan tumme och pekfinger så blir neddragningen i salongen från 100% till 75%. Det är inte så mycket men en del kunder kommer nog tyvärr att få leta ny hundfrisör.  

Jag håller pälsvårdsutbildningar! Där kan man lära sig att frisera sin egen hund och/eller ta hand om sin hunds päls mellan salongsbesöken. Vill du gå en sådan kurs så kontakta mig på jettestrim@gmail.com

Jag har planer på att ta in en lärling! Har du eller känner du någon som har ett brinnande intresse för hundfrisering och kanske är intresserad av att öppna salong i Malmö, då behövs du!
Kontakta mig gärna på jettestrim@gmail.com och berätta lite om dig själv.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln