Lärling sökes

Jag har lagt till en ny flik, Film. På den sidan är tanken att jag ska lägga ut lite tips runt pälsvård och frisering. Filmerna läggs även ut på min facebook sida, Swedgroom. 

Andra veckan efter semestern har jag haft besök i salongen av en tjej som vill lära sig lite mer om hundfrisering. Hon tittar på, gör anteckningar och får även känna på att trimma lite.
Det är så trevligt att ha sällskap så jag hoppas verkligen att fler tjejer och killar vill komma hit på en "prova på hundfrisörsyrket"

Mina arbetstimmar i salongen kommer att bli färre. I och med mina uppdrag åt Andis, som mestandels är på helgerna så behöver jag ta lediga dagar på vardagarna för att umgås med min familj och mina egna hundar. Mellan tumme och pekfinger så blir neddragningen i salongen från 100% till 75%. Det är inte så mycket men en del kunder kommer nog tyvärr att få leta ny hundfrisör.  

Jag håller pälsvårdsutbildningar! Där kan man lära sig att frisera sin egen hund och/eller ta hand om sin hunds päls mellan salongsbesöken. Vill du gå en sådan kurs så kontakta mig på jettestrim@gmail.com

Jag har planer på att ta in en lärling! Har du eller känner du någon som har ett brinnande intresse för hundfrisering och kanske är intresserad av att öppna salong i Malmö, då behövs du!
Kontakta mig gärna på jettestrim@gmail.com och berätta lite om dig själv.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln