IGU - Domare

Som domare och instruktör i IGU och som utbildare under Andis så får jag vara med och fortsätta lyfta vår bransch, vilket såklart känns underbart. Det har alltid varit mitt mål att  visa hela Sverige att vi hundfrisörer förtjänar att bli sedda lika mycket som humanfrisörerna. Det vill såklart till att vi hundfrisörer kan ta hand om alla hundar på bästa sätt och att vi besitter kunskapen att kunna leverera rasriktiga frisyrer. 2017 blev sista gången som jag arrangerade en tävling åt hundfrisörer och det blev även startskottet för mina utbildningar. Mitt mål är att mina elever ska blir superduktiga hundfrisörer med god kunskap i psykologi och massage.
Bland flikarna ser ni nu att det finns en flik som heter VIP. VIP är öppen för alla som går eller har gått utbildningar under Swedgroom, efter januari 2017. VIP är en helt enkelt en utbildningsportal åt de som har utbildat sig hos mig.
Det krävs en kod för att gå in och den koden får ni av mig.

Fliken Pälsinformation har flyttat till VIP och i min salong finns utskrivet pälsinformation till mina kunder. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jette » Hundfrisörsutbildning:  ”Hej Emilia, Jag förstår hur du tänker. När man använder sig av ombetigning så e..”

  • Emilia » Hundfrisörsutbildning:  ”Mycket håller jag med om men just när det gäller godis på trimbordet gör jag int..”

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln