Hundfrisörernas VM i belgien

USA tog hem guldet på World championship i Belgien. 
Själv tävlade jag inte. Jag stod i Andis monter och visade deras verktyg och maskiner samt klippte två pudlar. Att träffa alla fantastiska frisörer är verkligen inspirerande och man blir lite sugen på att köpa hund igen ;) 
Det blåste rejält när jag skulle ta flyget hem och det är ju bra för de som vänder kappan efter vinden :D. Själv är jag mer för värme och vindstilla.
Skämt åsido...... Jag har haft en helt fantastisk helg och träffat många fina människor. Jag har ätit gott i sällskap med mina kollegor från RoseLine saxar och Andis. 
Nu längtar jag efter att få prova mina nya saxar men det blir inte imorgon för imorgon ska jag bada två Bearded Collier :) 
Stort Grattis till USA - väl värda guldet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

  • Katarina » stort tack för denna säsong:  ”Tack själv Jette och ha en trevlig semester.”

  • Shamas Munir » Trimning av strävhåriga raser:  ”Hello There, I visit your website and glad to know you are selling the Dog Groo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln