Hundfrisörernas VM i belgien

USA tog hem guldet på World championship i Belgien. 
Själv tävlade jag inte. Jag stod i Andis monter och visade deras verktyg och maskiner samt klippte två pudlar. Att träffa alla fantastiska frisörer är verkligen inspirerande och man blir lite sugen på att köpa hund igen ;) 
Det blåste rejält när jag skulle ta flyget hem och det är ju bra för de som vänder kappan efter vinden :D. Själv är jag mer för värme och vindstilla.
Skämt åsido...... Jag har haft en helt fantastisk helg och träffat många fina människor. Jag har ätit gott i sällskap med mina kollegor från RoseLine saxar och Andis. 
Nu längtar jag efter att få prova mina nya saxar men det blir inte imorgon för imorgon ska jag bada två Bearded Collier :) 
Stort Grattis till USA - väl värda guldet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jette » Hundfrisörsutbildning:  ”Hej Emilia, Jag förstår hur du tänker. När man använder sig av ombetigning så e..”

  • Emilia » Hundfrisörsutbildning:  ”Mycket håller jag med om men just när det gäller godis på trimbordet gör jag int..”

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln