Swirl thumb pro. scissor

På Swirlsaxen, som den heter, är tumringen rörlig och på så sätt kan tummen vara i sin naturliga position d.v.s den behöver inte tvingas in i en onaturlig rörelse. Men de flesta Swirlsaxarna saknar en mycket viktig funktion. Tumringen ska vara rörlig både horisontellt och vertikalt. På bilden här ser man att tumringen sitter fast med 3 skruvar. 2 skruvar gör själva ringen rörlig och en skruv gör att ringen sitter fast på saxen. De flesta saxarna saknar skruvarna som gör ringen rörlig och har enbart den skruven som fäster ringen på saxen. Att göra en kvalitetssax med alla dessa funktioner är mycket dyrt och en sådan sax skulle kostat runt 4000kr. En billig variant med bara den ena skruven kan man hitta på Ali express men det är ingen sax som experterna rekommenderar, ej heller jag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln