det är för sent nu

För ett år sedan satt jag och planerade tävling åt hundfrisörer, liksom de 3 föregående åren. Jag satt på all min lediga tid och planerade tävlingar i Malmö och Göteborg åt hundfrisörer.
Bland annat så har mina tävlingar bidragit till att Sverige kunde ställa upp med ett landslag på VM i Belgien, eftersom medlemmarna i landslaget tog poäng på min tävling. Utan mina tävlingar så hade majoriteten av medlemmarna i landslaget inte haft några poäng. I Belgien så tackade det svenska landslaget mig för att mina tävlingar har funnits, så fint gjort :) 
----->Skojar bara, de har inte tackat. Men det hade varit fint.

Jag sitter fortfarande på kvällarna och planerar. Planerar nya spännande utmaningar med utländska proffesionella företagare. Man kommer långt i livet om man är ärlig och trofast, som en hund, typ ;)
Riktiga företag vet hur de ska ta hand om sina drivande entusiaster och jag, jag har insett att om du besitter en förmåga så skänk den inte till någon annan att tjäna på.

Utländska hundfrisörer tycker att det är synd att tävlingarna i Sverige inte finns mer. Spanska företaget Artero ville komma med sitt hundfrisörsteam och ta hand om seminarier med stjärnstatus. Andis vill komma med sina experter från USA och England och hålla gratis utbildningar. 

Men det är för sent nu, jag har gått vidare.
 

imorgon skriver jag ett intressantare
inlägg ;)..... om hundpsykologi på trimbordet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jette » Hundfrisörsutbildning:  ”Hej Emilia, Jag förstår hur du tänker. När man använder sig av ombetigning så e..”

  • Emilia » Hundfrisörsutbildning:  ”Mycket håller jag med om men just när det gäller godis på trimbordet gör jag int..”

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln