professionell

Denna veckan ska jag testa en ny maskin som kom från Andis i förra veckan men då jag hade mest strävhåriga raser i salongen så blev den inte testad så mycket. Jag tycker att det är kul att testa maskiner för det blir ett projekt utöver de vanliga arbetsuppgifterna.
Som synes så har jag gått med i en förening som heter Sveriges Hundföretagare. Jag har varit med i föreningen innan med då hette den IMMI och var en branschorganisation för hundpsykologer och hundinstruktörer. Jag tycker att det är fantastiskt att IMMI valde denna väg, att belysa fler branscher.
Det känns rätt att betala medlemsavgift till en förening som använder "mina pengar" till något som ger mig någon form av mervärde. Och så blev ju min salong H-märkt 

"
För att kunna bli H-märkt som företagare måste man uppfylla våra utbildningskriterier, förbinda sig till att följa vår policy och våra medlemsstadgar. Vi begär dokumentation på utbildningar, arbetserfarenheter och referenser. God redovisningssed, journalföring, tystnadsplikt och regelbundna utvärderingar är självklarheter för H-märkta företag."

Snyggt och professionellt, det gillar jag!

Professionellt förhållningsätt innebär att man förhåller sig yrkesmässigt, till ex sina medlemmar, i stället för att låta sina ovänskapliga eller vänskapliga känslor ta över.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln