2012 - 2017 tiden går :)

för 5 år sedan satt jag i Köping och tog emot mitt diplom till Hundpsykolog. Jag har aldrig ångrat att jag gick den utbildningen, som tog 2 år att genomföra. De första åren var jag hyfsat aktiv och gjorde en hel del hembesök. Idag blir det mest hundpsykologi på de hundar som besöker salongen. Jag har alltid tyckt om utmaningar och att få in en hund i salongen som får panik när den hör ljudet av sax eller klippmaskin är en stor sådan. Att se dessa hundar övervinna att bli klippt är en stor glädje både för mig, hunden och hundägare. 
Under november/december ska entrén till salongen snyggas till. Det blir plattläggning och staket som jag hoppas ska bli klart innan Jul :) 
Under tiden detta pågår så kan det bli lite hinderhopp på väg in till Salongen. Nästa år kommer det också att bli ett namnbyte från Jettes Trim till Swedgroom. Lite skyltar och belysning på det så blir det super.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln