utbildning/minisemester

Salongen har stängt 22/11 - 26/11 då jag ska åka till Barcelona på utbildning. Seminarier under några av världens bästa hundfrisörer och allt arrangeras av världens bästa pälsvårdsprodukter, ARTERO.
Jag ser fram emot 4 spännande dagar som förutom seminarierna även innehåller lite sightseeing i Barcelona. Möte med fina människor och en förhoppning om fint väder. 
Seminarier på denna nivå kostar c:a 1500kr för 4 st seminarier, men det är det värt. När jag arrangerade liknande seminarier här i Sverige så kostade de 850kr för 4 seminarier. Det är helt omöjligt att få ekonomin att gå ihop då seminariehållarna är väldigt dyra i resa, hotell och lön m.m. Tyvärr fick jag inte själv se de seminarierna då jag sprang benen av mig för att serva alla. Bl.a så gick jag upp kl 6 på morgonen för att bada en Storpudel i hotellets badkar och lite senare även en Kerry Blue. 
Så nu ska jag bara njuta av min förkovring och min minisemester. 
Jag riktar härmed ett stort tack till Artero som fixar så bra för oss hundfrisörer.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln