Utbildning i barcelona

Det var riktigt trevligt att komma ifrån salongen några dagar. 
Utbildning + hotel + nya vänner är den bästa ledigheten för mig. Jag gillar inte att åka iväg och bara lata mig, blir faktiskt stressad av det. Seminarierna kostade mig ⇾ 180 € för 3 seminarier ⇽. Det är ganska dyrt kan man tycka men på dessa eventen är det ett måste att ta sådanna priser för att kunna betala alla seminariehållare, domare, hundar och gud vet allt. Så många människor som har lagt ner flera månaders arbete på dessa eventen. Själv kommer man till dukat bord och bara njuter. 
Jag bodde på ett jättemysigt hotell och hade faktiskt både balkong och walk in closet :D :D, använde förstås inte garderoben och lampan fick jag skruva loss efter att ha ägnat halva kvällen med att leta efter strömbrytaren :/.
Vädret var varmare än här i Lockarp i alla fall :) och jag fick en heldag i Barcelona city. 
Jag trivs att bo själv men ska ärligt säga att jag önskar att jag hade en hund med mig, så får det bli nästa gång. Malin får följa med och hålla mig sällskap vare sig hon vill eller ej :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln