proffsig attityd tack

För ett år sedan satt jag och planerade Swedgroom hundfrisör tävlingar. Jag satt långt ut på nätterna och ofta blev sömnen inte mer än 5 - 6 timmar/natt.
Jag la min familj och all annan aktivitet åt sidan för att tävlingen skulle bli fantastisk. I fyra år planerade jag tävlingar innan det till sist gick upp för mig att nära och kära är viktigare än något annat. Swedgroom var den största satsningen som någon gång har gjorts på vår bransch i Sverige och många är de frisörer som har blivit belysta i media genom tävlingarna och många företag blev också belysta, inte minst huvudsponsorerna som än idag finns med deras loggor på massvis av bilder.
Jag gick vidare och började arbeta för branschen på annat sätt. Andis hade noterat min kunskap, min arbetsvilja och min dedicering till de olika sponsorföretagen. När de kom med ett förslag, erbjudande om samarbete så var det första gången som jag såg exempel på ett professionellt agerande. 
 
Alla som har ett yrke, ett anställningskontrakt och får lön är proffs.
Det gäller oavsett yrkesroll och det ställer krav på ett
professionellt agerande i alla lägen och dygnet runt,
inte bara när man är på arbetet.
 
Ovan på det så måste man också agera trevligt mot alla medmänniskor.
Att säga HEJ är en bra början.
 
Ingen vill köpa produkter av ett  företag som representeras av personer som inte  har ett trevligt och ödmjukt förhållningsätt till potentionella köpare.
 
Tänk på att göra reklam för ditt eget bolag. Om det går bra för dig så går det bra för oss! Så säger bara de företag som förstår vikten av lagarbete.

Arbetet i salongen kommer att fortsätta som vanligt, trots mina nya uppdrag. Nu har jag också fått svar på mina ryggbekymmer. Inget allvarligt men tunga lyft kommer aldrig mer att vara aktuellt.
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln