proffsig attityd tack

För ett år sedan satt jag och planerade Swedgroom hundfrisör tävlingar. Jag satt långt ut på nätterna och ofta blev sömnen inte mer än 5 - 6 timmar/natt.
Jag la min familj och all annan aktivitet åt sidan för att tävlingen skulle bli fantastisk. I fyra år planerade jag tävlingar innan det till sist gick upp för mig att nära och kära är viktigare än något annat. Swedgroom var den största satsningen som någon gång har gjorts på vår bransch i Sverige och många är de frisörer som har blivit belysta i media genom tävlingarna och många företag blev också belysta, inte minst huvudsponsorerna som än idag finns med deras loggor på massvis av bilder.
Jag gick vidare och började arbeta för branschen på annat sätt. Andis hade noterat min kunskap, min arbetsvilja och min dedicering till de olika sponsorföretagen. När de kom med ett förslag, erbjudande om samarbete så var det första gången som jag såg exempel på ett professionellt agerande. 
 
Alla som har ett yrke, ett anställningskontrakt och får lön är proffs.
Det gäller oavsett yrkesroll och det ställer krav på ett
professionellt agerande i alla lägen och dygnet runt,
inte bara när man är på arbetet.
 
Ovan på det så måste man också agera trevligt mot alla medmänniskor.
Att säga HEJ är en bra början.
 
Ingen vill köpa produkter av ett  företag som representeras av personer som inte  har ett trevligt och ödmjukt förhållningsätt till potentionella köpare.
 
Tänk på att göra reklam för ditt eget bolag. Om det går bra för dig så går det bra för oss! Så säger bara de företag som förstår vikten av lagarbete.

Arbetet i salongen kommer att fortsätta som vanligt, trots mina nya uppdrag. Nu har jag också fått svar på mina ryggbekymmer. Inget allvarligt men tunga lyft kommer aldrig mer att vara aktuellt.
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln