MyDOG 2018

Jag startar året med att visa klipp i vardagsfrisyr på en Storpudel, på MyDOG den 4 januari. Det är på uppdrag av Andis och jag använder givetvis deras produkter. 
Tillsammans med Parma lottar vi ut en klippmaskin. En maskin som är enkel att använda för alla som vill klippa hundar. Så smidigt att kunna klippa tassar och nos, öronlapparna på Spanieln, mellan trampdynorna och runt de genitala delarna var som helst, när som helst. Jag visar er hur ni ska göra och även hur ni hanterar hunden på bordet utan att använda tvång. Jette heter jag och jag hoppas att vi ses där. Var inte rädda för att fråga, jag älskar att prata hund :)


 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar