internetbokning

Bichon Frisé i en lättskött och kort men ändå fin vardagsfrisyr inkl. lite skön massage. Andis klippmaskiner Pulse ZR och Pulse ion + Arteros Antistatisk spray . Bichon Frisé i en lättskött och kort men ändå fin vardagsfrisyr inkl. lite skön massage. Andis klippmaskiner Pulse ZR och Pulse ion + Arteros Antistatisk spray .

I navigationsspalten hittar ni "Internetbokning". Där inne kan man själv skriva in sig och boka tid. För mig spelar det ingen roll vad hunden har för ras, om det är en trimras eller en klippras. Alla hundarna bokas upp under samma kategori med eller utan bad. Jag tar alltid god tid på mig för varken jag eller hundarna gillar stress. 
Eftersom jag även resor utomlands på en del jobb så kan det hända att er tid behöver flyttas. I de fallen kan jag nu garantera er en ny tid inom 7 dagar.

Äldre hundar har en tendens att bli stela i lederna. Jag uppmärksammar detta och underlättar för hunden genom massage. Hundar svarar mycket bättre än vi människor på massage eftersom de inte har några hämningar. Ni får instruktioner med er hem som hjälper er hund till ett bättre mående. 
 

Jag använder mig alltid av de bästa produkterna i min salong.
Andis verktyg och till hundar med
extra behov av pälsvård, Arteros shampo


 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar