Pack leader

Mössan har jag fått av TP-Victory. Sveriges bästa tryckare :) Mössan har jag fått av TP-Victory. Sveriges bästa tryckare :)

Jag brinner för ungdomar och utbildning. Jag beundrar lärare och pedagoger som alltid gör sitt yttersta. Lära barn och ungdomar är inom samma kategori som att lära hundar. Om hunden är uttråkad, rastlös, stressad då är det lärarens uppgift att ta fram sin pedagogiska och kreativa sida. Både hundar och ungdomar utvecklas mycket bättre om de har bra förebilder. Förebilder ska visa att succé är möjligt trots hinder. Som förälder ska jag vara barnens förebild och i flocken är det de äldre hundarna som är förebilder. Mamman blir ett lejon när någon gör ditt barn ont, ledaren i flocken skyddar alla från fara. Det förstår alla som är en bra förebild, förälder och flockledare.
I dagens otrygga samhälle är det viktigt att vi vuxna står stadigt på marken och fortsätter visa att alla människor och hundar förtjänar kärlek och respekt oavsett ras, religion, handikapp, okunskap. Ibland går man vilse men det är ok det med. Det tar tid innan man hittar rätt väg.
Jag är lika glad och trygg som min Storpudelhane Zeb. Åldern och erfarenheten har gjort oss starka och till de som är öppna, vi delar gärna med oss. Det enda som bekymrar mig nu är min rygg. Men med världens bästa kiropraktor ska det nog bli bra med den också :)
I februari ska jag besöka en hundfrisörskola och dela med mig av min erfarenhet. Det är genom Andis. Jag är lyckligt lottad.
 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar