Pack leader

Mössan har jag fått av TP-Victory. Sveriges bästa tryckare :) Mössan har jag fått av TP-Victory. Sveriges bästa tryckare :)

Jag brinner för ungdomar och utbildning. Jag beundrar lärare och pedagoger som alltid gör sitt yttersta. Lära barn och ungdomar är inom samma kategori som att lära hundar. Om hunden är uttråkad, rastlös, stressad då är det lärarens uppgift att ta fram sin pedagogiska och kreativa sida. Både hundar och ungdomar utvecklas mycket bättre om de har bra förebilder. Förebilder ska visa att succé är möjligt trots hinder. Som förälder ska jag vara barnens förebild och i flocken är det de äldre hundarna som är förebilder. Mamman blir ett lejon när någon gör ditt barn ont, ledaren i flocken skyddar alla från fara. Det förstår alla som är en bra förebild, förälder och flockledare.
I dagens otrygga samhälle är det viktigt att vi vuxna står stadigt på marken och fortsätter visa att alla människor och hundar förtjänar kärlek och respekt oavsett ras, religion, handikapp, okunskap. Ibland går man vilse men det är ok det med. Det tar tid innan man hittar rätt väg.
Jag är lika glad och trygg som min Storpudelhane Zeb. Åldern och erfarenheten har gjort oss starka och till de som är öppna, vi delar gärna med oss. Det enda som bekymrar mig nu är min rygg. Men med världens bästa kiropraktor ska det nog bli bra med den också :)
I februari ska jag besöka en hundfrisörskola och dela med mig av min erfarenhet. Det är genom Andis. Jag är lyckligt lottad.
 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar