utbildning 2

Lite influensa här hemma, lagom till sporlovet :/ 

Då det finns planer på att utbilda och informera företag nära vår bransch så har jag nu fått hem Powerpoint. Otrolig så mycket tid man har på kvällarna nu för tiden :) 
att arbeta som hundfrisör är lite mer acceperat idag än vad det var när jag utbildade mig för 25 år sedan. Utbildningar och fortbildningar är viktigt och att dela erfarenhet, äldre visar yngre, så har det alltid varit. Har vi blivit mer rädd om vår kunskap? Är vi rädda för konkurrens? 
I vår bransch är alla unika i sin kunskap. Du kan aldrig bli som din master! Hundarna är våra tavlor och dina kunder tycker om just din tavla.
Leonardo da Vinci skulle aldrig kunna göra en målning så som Pablo Picasso. 
Men visst finns det erfarenhet, tips och trix för att få fram en klippning på en hund som majoriteten av hundägarna skulle tycka var snygg. 
Och så har vi allt det andra runt omkring. Kundbemötande, proffsig attityd både framför och "bakom" kunden. Självsäkerhet, våga ta betalt. Ödmjukhet, förstå kundens okunskap. Många pusselbitar som ska in i helheten och som gör dig till en "riktig hundfrisör". 
 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar