Bästa företaget

Jag har sagt det innan och jag säger det om och om igen. Bolaget Andis i USA, som jag arbetar för är bästa bolaget. Idag fick jag blommogram i anledning av min mors bortgång. Det betyder mycket också eftersom det är tack vare min mor som jag arbetar i denna bransch. Sista gången vi träffades var på en av mina uppdrag åt Andis, då mor följde med. Mor har alltid trott på mitt arbete i hundfrisörbranschen, hon visste hur viktig vår bransch var, stor djurälskare som hon var. Dessa blommor är till dig också mor R.I.P  

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar