professionalism, Sunt förnuft o erfarenhet = en riktig hundfrisör

"Hundfrisörer måste hålla sig till en hög grad av professionalism och etik. Att vara professionell definieras som en person som överensstämmer med de krav på skicklighet, kompetens eller karaktär som normalt förväntas av en kvalificerad och erfaren person i ett yrke". *IPG

Din professionella ståndpunkt kommer inte till dig per automatik bara för att du helt plötsligt kan kalla dig för hundfrisör och skriva in det i ditt CV.
Din proffsighet är något du måste jobba med både i ditt yrkesval och i din vardag. 

Att frisera alla raser enligt rasstandard stavas utbildning
Att ta emot alla pälsproblematiker, olika lynnen (människor inräknat) stavas sunt förnuft och erfarenhet.

Som lärling hos en erfaren hundfrisör som tar emot alla raser och blandraser och som kan klippa dessa i alla möjliga frisyrer får du inte bara en bra grund att stå på. Du får även en nöjd kundkrets.


 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar