Drop in kloklipp

Andis kloslip används vid rädsla, vassa kanter och för att korta samt putta in pulpan. Andis kloslip används vid rädsla, vassa kanter och för att korta samt putta in pulpan.

Hur klorna växer och slits är väldigt individuellt. Om klorna blir för långa kan de orsaka smärta. Regelbunden klippning och tillsyn av klorna viktigt. 
Att få klorna klippta hos Swedgroom hundsalong kostar 100 kr. I vissa fall behöver klorna slipas, om så tillkommer 50kr på priset, men vi frågar kunden först om hen önskar slipning. Kan också vara skönt om man vill slippa vassa klor.

Nu öppnar jag för drop in på onsdagar 14.00 - 18.00 
(dock inte under vecka 44) 

Vecka 44 har vi höstlov och salongen är stängd (dock inte onsdag fm då jag har en hund på klipp) Men det betyder inte att jag ligger på latsidan. Jag ska åka och undervisa elever på en hundfrisörskola någonstans i Sverige. 
Jag ser mycket fram emot det och är oehört glad att skolan tar emot mig.
Men innan skolan så ska jag in på Liseberg och bli skrämda ;), min 11 åriga son, min syster och hennes 8 åriga son ska följa med. Vi har bokat rum på Gothia Towers så det blir en härlig systerhelg :) 

Önskar er alla ett härligt höstlov. 

 

Feel free to ask questions:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • cecilia thurfjell » Special one- ett riktigt bra shampo från italien:  ”Hej har amrisar och vill köpa special one schampo condition och även om du har a..”

  • Matilda Åhs Öhberg » Lärling sökes:  ”Hej Jag har mejlat dig om att få vara lärling hos dig. Vet inte om du har set m..”

  • Jocke från lomma » proffsig attityd tack:  ”Underbart Jette! Och du har så rätt i att proffesionellt bemötande och en trevli..”

  • Tove Karstensson » Groomers helper:  ”Vi har lämnat Ville många gånger till dig nu och vet att du arbetar med mjuka hä..”

  • Josse » Groomers helper:  ”Hej Det tycker jag låter sunt och önskar att andra hundfrisörer hade samma ideol..”

Bloggarkiv

Länkar