Ronjas första vecka 

Ronja på besök , sover :) Ronja på besök , sover :)

Ronja är superduktig och både kissar och bajsar ute, hon äter med stor aptit och jag har ökat på mängden mat eftersom Ronja var hungrig jämt och att hon ju nu är en hel vecka äldre. 
På promenaderna så går hon för det mesta lös. Vi stannar ibland och så får hon och de andra hundarna leta godis. Ronjas nos är outstanding och om hon känner minsta lilla doften kvar så letar hon till allt godis är upphittat. När allt godis är borta så går hon och sätter sig hos mig och får belöning så klart.
 
Hon sätter sig hos mig varje gång jag stannar, då får hon godis, tanken är att hon ska göra så även den dagen då vi får möte. Så nu vill jag ha möte på mina promenader - på avstånd - så att vi kan träna SITT vid möte. Man ska alltid börja träna med inga störningar och sen öka störningarna allt eftersom. 

Ronja är med mig i salongen när jag jobbar. Jag trodde att hon skulle bli skrämd när fönen gick igång men hon bara sover hela dagarna oavsett vad som låter. Hon reagerar och observerar men lägger sig sedan tryggt ner igen och sover vidare. 

Vi har även varit på besök hos min väninna, för att det är trevligt och så blir det ju så bra miljöträning. Vad gjorde Ronja? Hon sov :) 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kicki vikingson » Gå fint:  ”Vi glömmer aldrig när du kom och lämnade älskade Lovis hos oss ; 6 nov 2009 utan..”

  • Helén Kisch » Projekthund:  ”Hej Jette Vet inte om du redan räknat med Ossi, eftersom vi pratade om att han k..”

  • Nada » Projekthund:  ”Hej, vi har en 3-år gammal shi-tzu som vi brukar lämna in för hundtrim. Han är v..”

  • Petra » Ronja 13 veckor:  ”Ronja ❤❤❤”

  • Susanne » Projekthund:  ”Hej! Din elev er velkommen til at være kreativ på Pixie. Det vokser jo ud igen;-..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln