Salongen har Julstängt 22/12 - 5/1

  • Certifierad Hundfrisör  
  • Diplomerad Hundinstruktör
  • Diplomerad Hundpsykolog
  • Diplomerad Hundmassör
  • IGU - Certifierare (SydKorea) 
För ett år sedan satt jag och planerade Swedgroom hundfrisör tävlingar. Jag satt långt ut på nätterna och ofta blev sömnen inte mer än 5 - 6 timmar/natt.
Jag la min familj och all annan aktivitet åt sidan för att tävlingen skulle bli fantastisk. I fyra år planerade jag tävlingar innan det till sist gick upp för mig att nära och kära är viktigare än något annat. Swedgroom var den största satsningen som någon gång har gjorts på vår bransch i Sverige och många är de frisörer som har blivit belysta i media genom tävlingarna och många företag blev också belysta, inte minst huvudsponsorerna som än idag finns med deras loggor på massvis av bilder.
Jag gick vidare och började arbeta för branschen på annat sätt. Andis hade noterat min kunskap, min arbetsvilja och min dedicering till de olika sponsorföretagen. När de kom med ett förslag, erbjudande om samarbete så var det första gången som jag såg exempel på ett professionellt agerande. 
 
Alla som har ett yrke, ett anställningskontrakt och får lön är proffs.
Det gäller oavsett yrkesroll och det ställer krav på ett
professionellt agerande i alla lägen och dygnet runt,
inte bara när man är på arbetet.
 
Ovan på det så måste man också agera trevligt mot alla medmänniskor.
Att säga HEJ är en bra början.
 
Ingen vill köpa produkter av ett  företag som representeras av personer som inte  har ett trevligt och ödmjukt förhållningsätt till potentionella köpare.
 
Tänk på att göra reklam för ditt eget bolag. Om det går bra för dig så går det bra för oss! Så säger bara de företag som förstår vikten av lagarbete.

Arbetet i salongen kommer att fortsätta som vanligt, trots mina nya uppdrag. Nu har jag också fått svar på mina ryggbekymmer. Inget allvarligt men tunga lyft kommer aldrig mer att vara aktuellt.
 
 

Nu har det äntligen kommit lite snö här i Lockarp. Och som alla andra år så blir folk helt överumplade. Vinterdäcken ska på och hunden ska bli julfin. Problemen är bara att bildäckasfirmorna hinner inte med alla och Hundfrisörerna är fullbokade, de flesta i alla fall.
Jag, minstingen och hundarna är däremot överlyckliga över att snön kom. Männen i huset...inte lika entusiastiska. Jag hade några elever med lärarinna på besök här för en vecka sedan så nu är Sinika helt kortklippt, Brasse nybadad och lilla Malin nytrimmad. Det innebär att ingen snö fastnar på de tre hundarna i alla fall. Men till er som har långhåriga hundar, som inte fått tid till någon hundfrisör innan jul, kommer här lite tips.

1. Knugga inte en våt päls torr med en handduk. Tovor bildas direkt då. Doppa ner tassarna, benen i en hink med varmt vatten, som ni eventuellt förberett innan promenaden. Pressa ut vattnet i en handduk eller ännu bättre, i hushållspapper.
2. När hunden är fuktig, spraya på balsam (ex Arteros Matt-X) och kamma hunden med en gles stålkam (bästa och mest prisvärda är Andis Stålkammar)
3. När hunden är helt torr, gå över med kammen igen. Glöm inte att armhålor och de genitala delarna också blir väldigt toviga och det känns inte skönt (kan jag tänka mig)

Idag har vi besök av Brasses syster, Lovis och hon ska få sitt julbad :) 
 

Besökare totalt:

ÖPPET
Måndag 10 - 15
Tisdag 10 - 17
Onsdag 10 - 17
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Ring för att boka
0733-75 23 24

Judge and Instructor

Cotton

Han blir så super fin när han har varit hos dig Jette Feldt - vi är super nöjda och han med. Du är bäst......
Lotta Lindenryd

Griffon

Tack för den fina trimningen - Winston ser ut som en riktig Griffon nu. Det märks att du är utbildad på Griffon. 
Tone Sagfossen

Bedlington

Jättebra och supertrevligt. Vår Bedlingtonterrier Allan har aldrig sett så bra ut!
Charlotte Pedersen

Real gymnasiet

Våra elever har frågat efter att få praktisera på din salong för de tycker om ditt sätt att handskas med hundarna.
Real Gymnasiet

Bichon Frise

Hej Jette, jag är så nöjd med Charlie! Riktigt fint klippt! Det bästa är att jag ser att han mår så bra efter klippningen. Han sträcker på sig, rullar runt, tar kontakt och busar på ett helt annat sätt. Han behövde verkligen gå på "Jettes spa" Tack för att du tar emot oss. Ringde även Hardes och sa hur nöjd jag är! / Jenny

Bichon Frise

Vi hade svårt att hitta någon pålitlig Hundfrisör till Max vår Bichon Frisé. Oftast var resultatet långt ifrån det man hade önskat sig. Nu är det bara Jette som gäller. Vi får alltid en mycket jämt och finklippt Bichon enligt rasstandard och Max är alltid lugn hos henne! Toppen betyg!!! / Ross

Havanaise

Tack Jette, du är mycket duktig och vi är jättenöjda med dina tjänster <3
Daliborca